10 ok, amiért ott kell lenned a Főnix Arénában!

Sporttörténelmi napok elé néz Debrecen: hat Európa-bajnoki mérkőzést rendeznek a Főnix Arénában. Jegyeket és bérleteket is lehet még vásárolni a csoportkörre.

1. Először rendezhet férfi kézilabda Európa-bajnokságot Magyarország (és Szlovákia). Idehaza Budapesten, Debrecenben és Szegeden lesznek meccsek. Ha ott leszel a lelátón, te is részese leszel a sportági történelemnek.

2. A világbajnok Dánia a lábaid, de legalábbis a szemeid előtt hever majd: a torna egyik esélyese mellett az előző Európa-bajnokság 4. helyezettje, Szlovénia, Montenegró és Észak-Macedónia küzd a továbbjutó két helyért! Január 15-én, szombaton igazi csúcsrangadót nézhetsz meg, a Dánia-Szlovénia mérkőzés lesz a nap slágermeccse!

3. A szlovén csapat keretében több olyan játékos is szerepel, akik Magyarországon játszanak: Blaz Blagotinsek és Gasper Marguc Veszprémben, Dejan Dombac, Nik Henigman, Borut Mackovsek, és Mario Sostaric Szegeden kézilabdázik – most viszont közülük többen is Debrecenben fognak, egy csapatban.

4. Láthatod, sikerül-e révbe érnie Kiril Lazarovnak, a sportág legendás figurájának játékos-edzőként az északmacedón csapattal.

5. Az Európa-bajnokság alkalmából újult meg a debreceni Főnix Aréna, így most exkluzív környezetben szórakozhatsz a világ legjobbjainak mérkőzésein.

6. Ha érvényes jeggyel rendelkezel, ott lehetsz az Európa-bajnokság hivatalos debreceni szórakozóhelyén. A Víztorony dombszintjén található kávézóban 10 és 22 óra között kivetítőkön nézheted az eseményeket a szurkolótársaiddal. (Január 22-én, egy napra a Red & White Sörözőbe költözik a kézis klub.)

7. Nemcsak kézilabdameccset figyelhetsz a Főnix Arénában, találkozhatsz az Európa-bajnokság kabalaszarvasával, Trickyvel, és szurkolói aktivitások is várhatók a helyszínen.

8. Szurkolj Montenegrónak! Ha olyan típusú sportrajongó vagy, aki mindig az előzetesen legesélytelenebbnek vélt csapat mellé áll, irány az aréna, drukkolj a ferencvárosi Bozo Andjelicet is soraiban tudó Montenegrónak!

9. Ha Debrecen, akkor kézilabda! Biztosan furán éreznéd magad, ha véget érne a hat mérkőzés a sportág egyik hazai fellegvárában, és nélküled rendezték volna meg a csoportkört. Eddig a hölgyeket csodálhattuk a városban, jöjjenek most a sportág gladiátorai!

10. Ha továbbjut a magyar válogatott a budapesti csoportból, leendő középdöntős ellenfeleit láthatod a Főnix Arénában – a két debreceni (és szegedi) továbbjutó ugyanis a budapesti középdöntős csoportban folytathatja.

Jegyeket a watchgamesseemore.hu/jegyek oldalon vásárolhatsz az Európa-bajnokság debreceni meccseire!

Légy részese a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságnak Debrecenben (is)!

Forrás: www.watchgamesseemore.hu

Ez is érdekelhet