19 ÉV UTÁN VÉGE AZ ELLEN SHOWNAK

A Warner Bros. által közzétett képen a „The Ellen DeGeneres Show” felvétele látható. (Fotó: Michael Rozman/Warner Bros.) 

A híres amerikai talkshow 19 évad után a végéhez érkezett. 2022 május 26-án, csütörtökön kerül adásba az NBC-n az utolsó epizódja az Ellen DeGeneres Shownak. A sorozat 171 Daytime Emmy-díj jelölést kapott, melyekből 61 díjat meg is nyert 2021-el bezárólag.

A meghívott vendégek sora igen változatos, többek között fel fog tűnni az egykori First Lady Michelle Obama, Channing Tatum, Serena Williams, Zac Efron, Adam Levine, Gwen Stefani illetve Kim Kardashian is jelen lesz egy beszélgetés erejéig. 

Az premierje óta, amely 2003 szeptemberében volt, a „The Ellen DeGeneres Show” több mint 3200 epizódot sugárzott, ezzel Amerika egyik legkedveltebb és legismertebb műsorává nőtte ki magát. 

A házigazda 2021 májusában azzal indokolta döntését, hogy a műsor „már nem jelent kihívást” a számára.

„Amikor kreatív ember vagy, állandó kihívásokra van szükséged – és bármennyire is nagyszerű ez a sorozat, és bármennyire is szórakoztató, már nem jelent kihívást” – mondta a The Hollywood Reporter című lapnak adott interjújában.

    Ez is érdekelhet