OCR akadályverseny Debrecenben kicsiknek és nagyoknak

Vasárnap rendezik meg Debrecenben a 2. DEOCR GRUND Futamot, ahol felnőttek és gyerekek is versenyezhetnek az akadálypályán.

2. DEOCR GRUND Futam

Az OCR versenyen egyszerre kell megbirkózni a távval, közben pedig teljesíteni a különböző akadályokat – ezek lehetnek például kötélmászás, dárdadobás, falmászás, vagy éppen egy majomlétra. Persze ennél több akadály vár a versenyzőkre, a DEOCR Grund SE tájékoztatása szerint az október 10-én 10:00-kor induló versenyen a felnőttek 5+ km hosszú futással és 25+ akadállyal számolhatnak.

A kicsik sem maradnak ki, hiszen 12 órától gyerek futamot is szerveznek. Ez a felnőtt futamhoz hasonló, természetesen azonban a gyerekekhez mért akadályokkal és távolsággal.

2. DEOCR GRUND Futam

A verseny Debrecenben, a Parittya utca 4. szám alatt lesz, a DEOCR Grund SE akadálypályáján. A részvétel előzetes nevezéshez kötött a [email protected] címen (név, születési idő és város megadásával). A felnőttek számára 4500 forint, gyerekeknek 1000 ft a nevezési díj, a teljesítők pedig befutóérmet és befutócsomagot is kapnak.

Ez is érdekelhet