2023-ban is indul a BringaProgram: Egy hónapon keresztül újra a bringásoké a város

A kerékpárosokat ingyenes Szerviz Ponttal, a leggyorsabb regisztrálókat biciklis lámpa szettel, friss croissant-nal és üdítővel várják a szervezők.

A legelső program rögtön ötnapos, hiszen a bringások 2023. május 22. és 26. között, minden hétköznap 17:30-tól kerékpározhatnak a rövid, 6 kilométeres, 1,5-2 órás távokon Debrecen legújabb kerékpárútjain.

A BringaProgram célja a kerékpárosok és a közlekedésben résztvevők figyelemfelhívása a biztonságos közlekedésre, a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, a kerékpárosok biztonságának növelése.

A szervezők a javaslatokat és az észrevételeket a helyszínen várják a város bringaút hálózatával, kerékpáros közlekedésével kapcsolatosan. Továbbá a BringaProgramhoz rövid kisokos készült, melyet a helyszínen kapnak kézhez a bringások.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Érdemes időben jelentkezni, hiszen az első 70 előregisztrálót minden rendezvénynapon kerékpáros lámpaszett és croissant várja a helyszínen. A jelentkezés már elindult, hétfőtől péntekig minden napra külön szükséges regisztrálni.

További információ és regisztráció: https://www.jobringa.hu/bringaprogram

Facebook esemény

Ez is érdekelhet