A DVSC-s lányok sütit sütöttek a Kenézy dolgozóinak

A Kenézy Kórházban, a COVID-részlegen dolgozó egészségügyi személyzetet lepték meg saját sütésű finomságokkal a DVSC SCHAEFFLER játékosai.

A DVSC-s lányok sütit sütöttek a Kenézy dolgozóinak

A korábbi években is együttműködött a csapat a Debreceni Karitatív Testülettel, ezúttal pedig a hölgyek saját készítésű süteményeket vittek a kórházba, hogy ezzel kedveskedjenek a koronavírus járványban dolgozó egészségügyi személyzetnek.

Szerdán került átadásra az édesség, amelyen részt vett több játékos, illetve utánpótlás kézilabdázó hölgy is.

„Szerencsére komoly beteg nem volt a csapatban, de azért mi is érezzük, milyen változásokat hozott a mindennapi életbe a járvány – mondta immáron a kisült sajtos-sós rudak átadása előtt Csapó Kyra. – Márciusban félbeszakadt a bajnokság, ősszel pedig kétszer volt hatósági karanténban az egész csapat. Nálam a sütögetés is ekkor kezdődött, a tavaszi karatén időszakban volt időm erre is, elkezdtem próbálkozni.  Most is örömmel fogtunk neki a sütésnek, nekünk ez nem nagy erőfeszítés, a covid-osztályon dolgozóknak pedig jól esik, hogy gondolunk rájuk, s remélem ízlik is nekik, amit sütöttünk. Ha csak egy kicsit segíteni tudtunk, ha csak néhány jó pillanatot szereztünk az emberfeletti munkát végzőknek, akkor már megérte.”

Az átadott csomagban megtalálható volt pogácsa, muffin, illetve további különböző sós és édes sütemények, amelyeket az egészségügyi dolgozók munka közben elfogyaszthatnak.

Forrás: DVSCkezilabda.hu

Ez is érdekelhet