A Follow The Flow koncert ad szombat este Debrecenben

Follow The Flow Facebook oldala

Debrecen is azok közé a nagyvárosok közé tartozik, mely részt vesz az MTV EMA-t kísérő rendezvénysorozatán, és arra hangolódó programokat tart ahazai közönségnek.

Forrás: Facebook

A 2021-es MTV EMA popkulturális díjátadó show-ját egy nagyszabású eseménysorozat vezeti fel hazánkban. November 5-től országszerte elindul az MTV Music Week, melynek keretében közönségkedvenc hazai és nemzetközi előadók lépnek fel, köztük a Kraak & Smaak trió és Lost Frequencies bulijai, illetve a Halott Pénz, a Follow the Flow, a Tankcsapda és még sokan mások.

November 13-án 19:00-tól a Follow the Flow koncertjén vehetnek részt a rajongók az Egyetem téren. Az esemény ingyenes, és érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.

Továbbá Ed Sheeran, az Imagine Dragons, YUNGBLUD, Griff és girl in red csatlakoznak Malumához, Kim Petrashoz, a Måneskinhez és a World Stage headliner OneRepublichoz, és az este házigazdájához, Saweetie-hez november 14-én este 9 órakor a Papp László Sportarénában!

Az EMA a zene egyetemességének szépségét hirdeti, így alig várom, hogy színpadra lépjek én is, mert tartogatok pár meglepetést!„- mondta a házigazda, Diamonté Harper, azaz Saweetie.

Ahogy minden évben, így idén is sztárok adják át majd a díjakat az MTV EMA show-n, így most vasárnap velünk lesz a Voice Australia mentora és popsztár Rita Ora, a szupermodel Winnie Harlow, Ryan Tedder a OneRepublic-ból, Drew McIntyre a WWE-ből, Olly Alexander (aka. Years & Years), DJ Joel Corry és Manu Gavassi brazil előadó, akit idén a Legjobb Brazil Jelölt díjra is jelöltek!

A rajongók mindenről értesülhetnek az EMA-val kapcsolatban, ha követik a show-t az Instagramon, Snapchaten, Twitteren és Facebookon, illetve bekapcsolódhatnak a társalgásba a közösségi média csatornákon az #MTVEMA hashtaggel, olvasható az mtvema.com/hu oldalán.

A szavazás november 10-én lezárult, az eredményeket 14-én, vasárnap este 9 órától várhatják a rajongók.

BUDAPESTI PROGRAMOK

Nov 13.: MTV World Stage @ Heroes’ Square, official afterparty: Club MTV presents: Lost Frequencies (BE), Maddow (HU), Wilcox (HU) @ Akvárium Klub
Nov 13.: MTV World Stage @ Heroes’ Square, official afterparty: MTV Special @ Széchenyi Fürdő

TOVÁBBI VÁROSOK:
Győr:
Nov. 12: Fish!, vendég: The Mirror @ Rómer Ház
Nov. 13: Halott Pénz @ Dunakapu tér

Kecskemét:
Nov. 12: USEME, Fatal Error, Nova Pros @ Ápoló Klub
Nov. 13: Margaret Island, Dzsúdló @ Főtér
Nov. 14: MTV EMA Watch Party @ Ápoló Klub

Veszprém:
Nov. 12: Bohemian Betyárs, vendég: Dee @ Expresszó Klub
Nov. 13: Punnany Massif @Szentháromság tér

Szolnok:
Nov. 13: Bagossy Brothers Company @ Tiszai Hajósok tere

Kaposvár:
Nov. 13: Tankcsapda @ Kossuth Lajos tér

Debrecen:
November 12. – MTV Music Week presents: The Devils Trade, Satelles
November 13. – MTV Music Week presents: After a koncert után: On the Low
Nov. 13: Follow The Flow @ Egyetem tér

 

Ez is érdekelhet