A háttérben tevékenykedő, elismerésre méltó embereket keresik Debrecenben

Az idei Adventen a debreceni közösségek mögött álló embereké lesz a főszerep a belvárosi épületfestésen: azoknak a Debrecenhez kötődő személyeknek a fotóiból és történeteiből készül válogatás, akik a környezetünkben munkálkodnak, és talán nem is sejtik, milyen nagy hatással vannak az életünkre, mindennapjainkra.

Olyan egyéniségeket keres a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft., akik valamilyen módon hatottak ránk, és előre mozdították az életünket, akiken keresztül meg tudjuk élni a közösséghez tartozást, és akik meghatározzák azt az eseményt vagy környezetet, mely összefog minket.

Keressük a tanító nénit, a szotyi árust, a buszsofőrt, a professzort és mindenkit, aki meghatározta Önt és meghatározza a közösségünket – írták.

Önnek is eszébe jutott valaki? Van egy kedves története? A jelölt személyt és a hozzá kapcsolódó személyes történetet vagy indoklást a [email protected] e-mail címre vagy a www.facebook.com/debreceniadvent oldalra küldött privát üzenetben kérjük elküldeni november 3-áig.

Ez is érdekelhet