A megyei mérkőzések késésével tiltakoznak a játékvezetők

Szerkesztőségünkbe levelet kaptunk a megyei focibíróktól, akik arról írnak, hogy leváltották a vezetőjüket, ezért tiltakozásul később fogják kezdeni a hétvégi meccseket.

Sápi Csaba Imre játékvezető

Az elküldött nyílt levelük:

 

A Hajdú-Bihar megyei játékvezetők Sápi Csaba Imre elnök mellett állnak ki.

A Hajdú-Bihar megyei játékvezetők hitevesztettként veszik tudomásul, hogy az MLSZ Hajdú-Bihar megyei Igazgatósága négy fordulóval a bajnokságok vége előtt, azonnali hatállyal visszavonta Sápi Csaba Imre játékvezetői bizottság elnök megbízatását.

Sápi Csaba Imre, korábbi FIFA játékvezető és 2004-ben az év játékvezetője 2014. január 1. óta látta el a játékvezetői bizottságunk elnöki feladatait, amely idő alatt folyamatosan kiállt a játékvezetők érdekei mellett. Egyik legutolsó fellépésével is egy játékvezető kollégánk döntését védte, amelyet követően az MLSZ Hajdú-Bihar megyei Társadalmi Elnöksége visszavonta megbízatását.

Egységesen tiltakozunk Sápi Csaba Imre visszaléptetése ellen. Szolidaritásunkat kifejezve, a 2022. május 7-8. napokon megrendezésre kerülő Hajdú-Bihar megyei felnőtt mérkőzések 15 perc késéssel fognak elkezdődni. A továbbiakban sem szeretnénk egyik csapatot sem hátrányba hozni, nem szeretnénk mérkőzéseket ellehetetleníteni, ezért választottuk ezt a tiltakozási formát.

Hajdú-Bihar megye labdarúgó játékvezetői

Ez is érdekelhet