A szponzor marad, új játékosok érkeznek a Loki kéziseihez

A DVSC kézilabda csapatának sikereihez járul majd hozzá jövőre az FAG Magyarország Kft.-vel való két éves meghosszabbított szerződése, illetve 4 új játékos is.

A február 16-ai sajtótájékoztatón Szabó Péter, a Schaffler ügyvezetője elmondta, a szponzori szerződés meghosszabbítására azért is került sor, mivel

„a klub filozófiája megegyezik a cégével”,

így az eredményes, sikerekben gazdag közös munka reményében vágnak bele az elkövetkezendő 2 szezonba is.

A debreceni csapatot 4 új játékos is erősíti majd a következő két évben, ez többek között a DVSC és a DKKA együttműködési megállapodásával valósulhat meg – kölcsönjátékosokkal támogatja majd egymást a két klub. Ennek köszönhetően Arany Rebeka és Poczetnyik Luca is Dunaújvárosban folytatja majd munkáját, illetve Borgyos Panna már meglévő ottani szerződését is meghosszabbítják.

Helyettük szintén két éves szerződéssel érkezik majd a Lokihoz Töpfner Alexandra jobbszélső pozícióra, illetve Kácsor Gréta és Hámori Konszuéla átlövőként remekelhet majd a cívisváros csapatában. Ezen kívül kapuscserére is sor kerül, ugyanis Csapó Kyrat váltja Catherine Gabriel, aki jelenleg a Paris 92 csapatában hárítja a gólokat a csapat egyik legjobbjaként.

Kép forrása: DVSC kézilabda

Mátyás Lili

Ez is érdekelhet