A város legjobb hamburgere

Lezajlott az első Debrecenben Hallottam „gasztro-vetélkedő”, melynek során a város legjobb hamburgerét kerestük.

A legendás Debrecenben Hallottam Facebook-csoport népe három hamburgerezőt szavazott be a megmérettetésre, nevezetesen a Buri-Burit, a Kovács műhelyet és a Szmörét. Mindhárman nagyon kedvesen, együttműködően álltak az ötlethez és küldték a lehetőleg hasonló koncepciójú burgereiket, hogy az öt fős, random civil kóstoló „zsűrink” végül értékelje és pontozza azokat.

 

A verseny szigorúan inkognitóban zajlott, avagy a résztvevők nem tudták, melyik burger honnan érkezett, még azt sem, hogy melyik három étterem lett a befutó. A kisorsolt sorrend alapján történő kóstolás során az azonnali impulzusokat és reakciókat is videóztuk, illetve a vendégek jegyzeteltek maguknak, míg aztán a három ízélmény összevetésének fényében véglegesítették pontjaikat.

A nyeremény 50.000 Ft értékű hirdetés volt a Debrecenben Hallottam hírportálon, melyet ezúttal a Szmöre saját magáról elnevezett burgere nyert. A szoros verseny második dobogóján végzett a Kovács műhely „Műhely burgere”, a harmadik helyre pedig a Buri-Buri „Ham and Eggs” burgere került.

Természetesen a dobogó minden éttermét jó szívvel ajánljuk! Egyrészt, mivel több tucat hamburgerező közül a több száz szavazat ezt a hármat emelte legfelülre, másrészt, a saját tapasztalataink is megerősítik, hogy e három bisztró nem hiába kerültek a top körbe.

A jó hangulatú forgatáshoz a helyszínt az Etalon biztosította, különleges limonádékkal és sörökkel segítve a zsűri és a stáb küzdelmét a meleg ellen.

A Debrecenben Hallottam Gasztro sorozata csupán egy a sok közül, hamarosan indul a többi is. A DH mini interjúiból és tudósításaiból már jónéhány szintén elérhető a YouTube csatornánkon! Ajánljuk továbbá figyelmetekbe a TikTok-on és Instagram-on lévő tartalmainkat is a debreceni életről!

A gasztro-vetélkedőnek pedig itt nincs vége…

    Ez is érdekelhet