Ajándékötletek Valentin-napra Debrecenből

Csupán néhány nap maradt Valentin-napig, amikor mindent beborít a szerelem rózsaillata. Rövid összeállítást készítettünk Nektek, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ajándékot kedvesének. 

 

 

Vintage World

 

A belvárosi séták során bizonyára sokan elhaladtak már az Arany János utcai kávézó mellett, mely egész évben virágok tengerével színesíti az arra járók utcaképét. A Vintage World egy mesebeli világ, amely okkal került fel a romantikus éttermek és kávézók listájára is. Mégis mi lehet romantikusabb egy virágokkal teletűzdelt, habos-babos álomnál? Természetesen az, ha Valentin-napi ajánlatuk által Te is meglepheted a szerelmedet egy szál virággal és néhány nyalánksággal, ami a nyereményjátékukban való részvétellel is könnyen a Tiéd lehet.

 

Részletek az ajánlatról és a nyereményjátékról a Vintage World Facebook oldalán: https://www.facebook.com/vintageworld.hu/posts/4969181086503626 

 

A kávézó honlapja: https://vintageworld.hu/ 

 

 

Diamond Flowers

 

A Centrumtól mindössze néhány perc sétával megközelíthető üzlet kitörő lelkesedéssel várja a szerelmesek napját. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy honlapukra belépve egy hatalmas visszaszámláló fogad bennünket, melyen egyre csak peregnek a másodpercek. Csapj le a limitált termékeikre még most telefonos, e-mailes vagy személyes rendelésen keresztül!

 

Az üzlet honlapja: https://diamondflowers.hu/ 

 

 

The Box Donut

 

Ki ne örülne egy kifejezetten neki összeállított doboznak, amelyben ízletes mázzal bevont finomságok vannak? A The Boxban Valentin-nap alkalmából végtelen mennyiségű szívvel, rózsaszín díszítésekkel és hatalmas adag szeretettel készítenek dobozokat, melyek csak Rád várnak, hogy kedvesednek ajándékozva akár együtt falatozhassatok belőlük. A fánkozóban most szerelmes vallomásokat lehet leadni, így még arra is van lehetőség, hogy egy Valentin-napi boxot megnyerj, és azt a leveleddel együtt eljuttassák szíved szerelméhez. Egészen biztosan ez az egyik legédesebb vallomás a világon. Kihagyhatatlan!

 

A Valentin-napi boxokról részletesebben az üzletben és a Facebook oldalon lehet érdeklődni: https://www.facebook.com/theboxdonutdebrecen/posts/1265913403902468 

 

A szerelmes levelek nyereményjátékának részletei: https://www.facebook.com/theboxdonutdebrecen/posts/1266413797185762 

 

 

Pizza, Kávé, Világbéke

 

Természetesen nem maradhat ki az ajándékok közül egy romantikus ebéd vagy vacsora sem. A Debrecen szívében lévő étterem és kávézó is épp úgy várja február 14-ét, mint mi. A Világbéke tökéletes helyszín egy közös étkezéshez a szerelmeddel, ha igazi pizzaimádó páros vagytok, ráadásul finom desszertekkel és kétszemélyes ajánlatokkal várnak Benneteket.

 

Az ajánlatokról és elérhetőségeikről bővebben: https://www.facebook.com/vilagbekedebrecen/posts/466840598507955 

 

 

Kerena Studio

 

Semmi sem teheti olyan emlékezetessé a Valentin-napi időszakot, mint egy páros fotózás. A Kerenában egy gyönyörű szép ideiglenes díszlettel pózolhattok most, egy romantikus piknik élményét felidézve és megjelenítve. Az ajánlat február 20-ig él, úgyhogy foglalj időpontot mielőbb, nehogy lemaradjatok.

 

További információk az ajánlatról és a foglalás menetéről: https://www.facebook.com/KerenaStudio/posts/3128382784113955 

 

Kerek Tilla Marianna

Ez is érdekelhet