Debrecenben Hallottam

Az Év Turisztikai Települése Debrecen lett

Fotó: DMJV

A Szallas.hu november 24-én rendezte meg nagy hagyományú, idén tízéves „Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Verseny és Díjátadó Gáláját”. Ebben az évben a vendégek értékelései és a szakmai zsűri véleménye alapján Debrecen lett az Év Turisztikai Települése.

Különböző kategóriákban, a szallas.hu felületén beérkezett visszajelzések és a zsűri döntése alapján ismertek el 24 hazai szálláshelyet a budapesti Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban tartott gálán. Emellett kiosztották Az elmúlt 10 Év Szállása, az Év Turisztikai Attrakciója, a Turizmus Szakma Példaképe, valamint az Év Turisztikai Települése díjakat. Ez utóbbi kategóriában a zsűri véleményezése mellett az oldalon foglalók visszajelzései alapján alakult ki a végső sorrend.

Ebben az évben 500 település közül választották ki a három díjazottat: Debrecen az első helyen végzett, megelőzve Szegedet és Zalakarost.

Fotó: DMJV

Az elismerést Széles Diána alpolgármester vette át, aki úgy fogalmazott: sokak érdeme, hogy ez a komplex értékelési szempontrendszer alapján odaítélt díj Debrecenbe került.

A városunkban működő összes turisztikai szolgáltató a saját területén végzett professzionális és lelkiismeretes munkával, a VisitDebrecen csapata pedig kreatív ötleteivel, a város turisztikai megjelenését koordináló tevékenységével járult hozzá ehhez az óriási sikerhez. Köszönöm mindenkinek, aki ebben szerepet vállalt, mert a vendégek értékeléseiből az látszik, hogy munkájukat magas színvonalon végzik, ezzel tovább erősítik városunk hírnevét – zárta szavait Debrecen turizmusért is felelős alpolgármestere.

Fotó: DMJV

 

 

Ez is érdekelhet