Az inflációt meghaladó értékben növeli a béreket az Aldi

Január 1-től, az Aldi minden alkalmazott bérét 8 százalékkal növeli, az üzletvezetők bérezése meghaladhatja az egymillió forintot.

forrás: 24.hu

A nyolc százalékos egységes béremelés meghaladja az idei infációt, amit körülbelül öt százalékosnak jelentett az MNB 2022-re.

Az új belépőként érkezett munkavállalók vagy logisztikai munkatárs kezdeti bére is 8 százalékkal növekszik, ez bruttó 362 600 forintot jelent. Az Aldi jelezte, továbbra is díjazzák a lojalitást, a cégnél töltött, a fentebb említett munkakör bére a hatodik évben bruttó 432 100 forintra nő. A pozícióban legmagasabb elérhető fizetés bruttó 502 300 forint.

Minél hosszabb időt tölt el egy munkavállaló az Aldinál, annál magasabb bérezésre számíthat. Egy kiemelt forgalmú áruház üzletvezetője január 1-től egymillió forint feletti összeget kap innentől havonta, ha több mint tíz éve munkatársa a vállalatnak. A januári béremelésektől számítva az áruházvezetők kezdőbére is bruttó 651 700 forintról indul.

A vállalat új pozíciókat is indít, a jövőben áruházvezető-helyetteseket is felvesznek, akiknek kezdőbére havi bruttó 522 800 forintról indul. Ebben a pozícióban a legmagasabb elérhető fizetés akár havi bruttó 678 600 forint lehet.

Ez is érdekelhet