Belső dekorációt is kapott az új fényvillamos

forrás: DKV Zrt facebook oldala

Az ünnepi járművet nemcsak fényfüzérek díszítik, hanem az utasterét is kidekorálták.

Az adventi fényvillamosok már megszokott és kedvelt év végi járműveknek számítanak Debrecenben. Most azonban „váratlanul” megjelent egy harmadik ünnepi kocsi is – mely egyebek mellett abban más, hogy a belsejét is alkalomhoz illően díszítették föl.

Ennek kapcsán a Napló arról is érdeklődött az üzemeltető DKV Zrt.-től, hogy miként született meg a dekorálás ötlete. Mint megtudtuk, a Fórum Debrecen kereste meg a társaságot, és a nagyszerűnek bizonyult kezdeményezés a több körös egyeztetések után zöld utat kapott a megvalósításra. Arról, hogy kiknek a munkáját dicsérik a belső díszítések, azt a választ kaptuk, hogy a külső és belső design elkészítése is az üzletház kreatív csapatának érdeme, és a díszítések teljes költségét is a cég fizette.

Megkérdeztük azt is, hogy meddig közlekedik ez a jármű, valamint, hogy a jövőben lesz-e belső dekoráció a többi fényvillamosban is? „A villamos január 6-ig közlekedik a jelenlegi formájában. A hatalmas érdeklődés, a pozitív visszacsatolások megerősítették társaságunkat abban, hogy a jövőben is támogatnunk kell az ilyen jellegű megkereséseket” – hangsúlyozta a közlekedési vállalat közleménye.

VA

Forrás: Haon.hu

fotó: Vass Attila

Ez is érdekelhet