Bezár és kivonul Magyarországról az orsay

Több mint harminc magyarországi üzletét zárja be az orsay, Debrecenben két helyen húzzák le a rolót.

A fast fashion márka bejelentette, hogy a koronavírus-világjárvány káros gazdasági hatásai miatt a cégcsoport befejezi magyarországi tevékenységét 2022. június 10-ig.

Bezár és kivonul Magyarországról az Orsay
Az orsay kirakata a FÓRUM bevásárlóközpontban

Debrecenben a FÓRUM bevásárlóközpontban és a Kishegyesi úton található Tesco üzletsorán rendelkezik üzlettel az orsay. A cég május 30-tól megszünteti azon termékek visszavásárlási, levásárlási, csere lehetőségét, amelyek nem hibásak. Természetesen a minőségi probléma miatt június 10-ig lehetőség van visszavinni a termékeket személyesen.

Az orsay ajándékkártyát, vagy orsay klub utalványt is 2022. június 10-ig van lehetőség beváltani.

Az orsay oldalán található teljes közlemény:

„Kedves Vásárlónk,

sajnos a koronavírus-világjárvány káros gazdasági hatásai minket is elértek, így azt szomorú hírt kell közölnünk Veletek, hogy az Orsay kénytelen magyarországi tevékenységét 2022. június 10-ig megszüntetni. Siess vissza az üzletünkbe, és gondoskodj arról, hogy megkapd az ajánlatodat!
Üzletkeresőnk segít megtalálni a legközelebbi nyitva lévő orsay üzletet: https://www.orsay.com/hu-hu/stores.

Természetesen legkésőbb 2022. június 10-ig még mindig van lehetőséged beváltani az Orsay ajándékkártyát vagy Orsay klub utalványt.

Legkésőbb 2022. június 10-ig lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Orsay ajándékkártyád, vagy Orsay Club utalványod teljes összegben kifizetésre kerüljön, akár közvetlenül az üzletben, akár ügyfélszolgálatunkon keresztül a [email protected] címen.

2022. május 4-ig rendeltél a webáruházunkban, és szeretnél visszaküldeni valamit? A megrendelésed a vonatkozó visszaküldési határidőn belül visszaküldheted a raktárunkba, vagy visszaválthatod valamelyik üzletünkben.

Felhívjuk továbbá a figyelmeteket, hogy az üzleteinkben vásárolt nem hibás termékek esetén 2022. május 30-ától kénytelenek vagyunk megszüntetni a visszavételi, levásárlási, illetve pénzvisszafizetési lehetőséget.

Várjuk látogatásodat, és köszönjük a hűséged.

Ha bármilyen további kérdésed van, kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz: [email protected].

Az orsay csapatod”

Forrás: orsay.com

Ez is érdekelhet