BÓDULT ÁLLAPOTBAN OKOZOTT BALESETET DEBRECEN BELVÁROSÁBAN

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. november 28-án 21 óra 30 perc körül. Két személyautó ütközött összes Debrecenben, a Segner téren.

A balesetben senki nem sérült meg, a rendőrök azonban észrevették, hogy az egyik autó sofőrje, egy 24 éves férfi feltűnően lassan, vontatottan beszél. Mivel az alkoholszonda, mindkét járművezetőnél negatív értéket mutatott, ezért a fiatal férfit előállították a rendőrkapitányságra kábítószer-gyorstesztet alkalmazni vele szemben. Mint kiderült, a gépkocsi vezetője bódult állapotban ült a volán mögé.

kép

A baleset körülményeinek vizsgálata során megállapították a rendőrök, hogy annak bekövetkezéséért is a férfi a felelős. A fényjelzőkészülék tilos jelzése ellenére hajtott be a kereszteződésbe, ahol összeütközött a szabályosan közlekedő, fekete Audival.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a helyi lakost, aki elismerte a felelősségét a baleset okozásáért. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 
 

 

 

 

    Ez is érdekelhet