Boggie énekel október 27-én a Nagyerdei víztoronyban

Csemer Boglárka „Boggie” Parfüm című dalával és annak innovatív klipjével vált a magyar és a külföldi könnyűzene meghatározó alakjává. 

Boggie dalai a magyar és a francia kultúrából egyaránt merítenek: a popdalok, a sanzonok és a jazz világa is megjelenik a lemezeken, létrehozva ezzel egy egyedi és különleges hangzásvilágot. Tíz éves pályafutása alatt négy nagylemezt, és számtalan hazai és külföldi fellépést tud maga mögött. 2015-ben ő képviselte hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon, ahol a döntőbe jutott. 2018-ban az USA-ban léphetett fel az SXSW Fesztivál keretein belül. 2019-ben az ő produkciója lehetett a francia énekes, ZAZ előzenekara a Budapest Parkban. Még abban az évben egy balti turnén is részt vett, 2022-ben pedig Algériában léphetett fel. 

Idén jelent meg negyedik nagylemeze, ami a Fragilité (’Törékenység’) címet kapta. A jubileum alkalmából pedig Boggie egy bakelitlemezzel is kedveskedik a közönségnek, amin helyet kaptak az elmúlt tíz év legjobb dalai. 

Ahhoz, hogy egy iframe-et vízszintesen és függőlegesen is középre helyezzünk, általában egy külső konténerrel dolgozunk, amelynek megadjuk a szükséges stílusbeállításokat.

Vízszintes középre igazítás: Az iframe-et inline-blockként vagy blokként definiálva, a margin-on keresztül középre igazíthatjuk.

Függőleges középre igazítás: Ezt egy kicsit nehezebb megvalósítani. Egy módszer a flexbox használata, amely egy rendkívül rugalmas módszer a layout és az elemek elrendezésére.

 

 

Az idén tíz éves Boggie produkciót az énekesnő egy nagyszabású jubileumi koncerttel ünnepelte meg a Várkert Bazárban, augusztus 24-én. 

Október 27-én pénteken a Nagyerdei Víztoronyban bensőséges élményt ígérő koncerten láthatja és hallhatja az énekesnőt a nagyérdemű közönség.

A koncert facebook eseménye: KATTINTSON IDE

A koncertre elővételes jegyek a campus.jegy.hu rendszerében vásárolhatóak:  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ITT

 

    Ez is érdekelhet