Két debreceni úgy tolja a Jóbarátok főcímdalát, mint senki más

Május végén debütált a Jóbarátok: Újra együtt film, amely a világszerte elismert sorozat után 17 évvel érkezett.

Cooperateam

Volt aki nagyon szerette a sorozatot és volt aki ki nem állhatta. Tomi és Sunny, a Cooperateam alkotói valószínűleg szerethették, erre utal ugyanis, hogy a két debreceni srác kifejezetten érdekes intróval kezdte a legutóbbi kibeszélő videójukat, méghozzá egy saját betétdal feldolgozásukkal, Tomi énekel, míg Sunny szintetizátoron kísérte. Az érdekes audiovizuális élményből egyébként a 1,5 órás videó végére is maradt egy kis részlet még.

Érdekesség, hogy a Jóbarátok: Újra együtt film 100 perc hosszú az HBO GO kínálatában. A Cooperateam két tagja mégis tudott énekléssel együtt közel ugyan ennyit beszélni róla (93 percet).

A videóban láthatjátok Tomi és Sunny véleményét a filmről. Ha eddig nem hallottatok volna a Cooperateamről, az sem volna meglepő, a két debreceni srác a tavasszal fogott bele a filmeket, társasjátékokat és videójátékokat kibeszélő Youtube csatornába. Persze azért ismerős lehet az arca a két sokat beszélő úrnak, hiszen Sunny az egyik nagy multimédiás debreceni áruházában dolgozik, Tomi pedig az Apolló Mozi vezetője.

    Ez is érdekelhet