Csőtörés a Mikepércsi úton – a városba befelé érkező autósokat érinti a probléma

Csőtörés miatt lezártak két befelé vezető sávot a Mikepércsi úton, a Leiningen utcánál, így egy sávra szűkült az út.

Eltört egy gerincvezeték a Mikepércsi út és Leiningen utca kereszteződésében. Emiatt a Mikepércsi úton lezárták a két bejövő forgalmi sávot, a forgalmat az Epreskert utca balra kanyarodó sávjába terelik, így az egyenesen haladók korlátozottan, de tudnak haladni Debrecen belvárosa felé. – közölte a Debrecen Vízmű Zrt.

 

A hibaelhárítást a Debreceni Vízmű Zrt. Vízhálózati üzemének szerelőcsoportja azonnal megkezdte, a gerincvezeték javítása várhatóan a kora esti órákban várható.

A munkaterület végleges rendezése 2021. 12. 02.-re várható, ami után helyreállhat a forgalom.

Forrás: autoszektor.hu

Aki rendszeresen közlekedik autóval az sajnos pontosan tudja, hogy a város déli részén a közlekedés a reggeli és délutáni csúcsban eléggé nehézkes és gyakran alakulnak ki dugók ezekben a napszakokban. Azonban nem érdemes kétségbe esni, mivel kerülni lehet a Gázvezeték utca felé. A legérdemesebb az, ha már a Tescónál lefordulnak a sofőrök és úgy próbálnak eljutni a Gázvezeték utcára. Akik pedig Mikepércsről vagy még távolabbi településről érkeznek, azoknak a déli elkerülő úton, a 481-esen érdemesebb inkább felhajtani az M35-ös autópályára, s valamelyik bevezetőn bejönniük Debrecenbe – természetesen autópálya matrica ellenében.

Ez is érdekelhet