Pénteken Light Friday akció Debrecenben

Amíg sokan a Black Friday-re és azok árkedvezményeire várnak, addig a Rendőrség egy felvillanyozóbb akcióra készül november 5-én, a Light Friday akcióra!

Pénteken Light Friday akció Debrecenben

2021-ben már harmadik alkalommal rendezi meg a Rendőrség a Light Friday nevű akciót, aminek a célja a láthatóságot javító közlekedési eszközök kiosztása.

November 5-én a kampány részeként 100%-os árengedménnyel, 0 forintért, mindösszesen egy köszönetért osztogatnak a Rendőrség munkatársai fényvisszaverő pántokat, láthatósági mellényeket és biciklis villogókat.

Debrecenben a Kassai út 92. szám alatt található OMV benzin kúton reggel 8:30-tól 12:30-ig lesz lehetőség egy köszönetért megkapni a láthatóságot segítő kiegészítőket. Ezek jól jöhetnek gyalogosoknak, bicikliseknek, rollereseknek és autósoknak egyaránt.

A Rendőrség célja az akcióval, hogy díjmentesen segítse a lakosságot, hogy közlekedésük során könnyebben láthatók legyenek. Ez főleg most, a késő őszi, kora tavaszi időszakban fontos, amikor már jóval korábban sötétedik és később hajnalodik. A láthatóság életeket menthet.

Forrás: Police.hu

Ez is érdekelhet