Debrecenben nyílik ibis Styles hotel a repülőtérhez közel

Nemzetközi szállodalánc bővít Debrecenben a reptéren, 2025-ben nyithat meg a Debreceni ibis Styles szálloda.

Az Accor szállodaüzemeltető vállalata a Xanga Csoporttal kötött megállapodást és ennek részeként épülhet meg a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében az ibis Styles szálloda

„Debrecen jelentős szabadidős és kulturális célpont Magyarországon, valamint a keleti régió kulcsfontosságú üzleti és gazdasági központja, hatalmas gazdasági fejlődési potenciállal – mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója. – Egyedülálló lehetőség számunkra, hogy márkánk fémjelzi majd a Debreceni Nemzetközi Repülőtér első szállodáját, és – a Mercure Debrecen közelmúltbeli megnyitását követően – megszilárdíthatjuk debreceni jelenlétünket, tovább bővítve regionális hálózatunkat.”

A Debrecen repülőtér a Covid járvány előtt 2019-ben 600 ezer utasnak a forgalmát bonyolította le. 2022-ben 250 ezer utas utazott itt át, míg idén 300 ezer utassal számolnak. Az érkező beruházásoknak és fejlesztéseknek is köszönhetően 2025 körül állhat vissza az éves 600 ezres utasszám, míg 2030-ra a várakozások szerint elérheti a 1,5-2 millió utast is az éves forgalom.

45 országban, világszerte 560 ibis Styles szálloda üzemel már. A szállodacsoport középkategóriás márkájának számít, amely különlegessége a kreatív dizájn, amely minden helyen más és más.

Ez is érdekelhet