Debreceni autósiskola forradalmasíthatja a KRESZ-oktatás szokásait

Debrecenben egészen újszerű megoldásokkal találkozhat, aki mostanság kacérkodik a jogosítványszerzés ötletével. Nem akármilyen nyereményjátékot indított ugyanis egy helyi autósiskola nemrégiben.

A cikkben beszámolunk a részletekről, egyúttal a KRESZ-oktatások ráncfelvarrásának szükségszerűségéről is ejtünk néhány szót.

Az elavult oktatási módszerek ma már nem működnek

Legalábbis erre a következtetésre jutottak egy debreceni autósiskolánál, amikor alaposan feltérképezték a piac igényeit. A konklúzió egyértelműnek bizonyult: ami régen működött a KRESZ-oktatásban és a gyakorlati órákon, ma már sokkal inkább elavult és kontraproduktív.

Ha belegondolunk, nem nehéz megfejteni az okokat. A jogosítványszerzés előtt állók többsége még tizenéves, vagy legfeljebb a 20-as éveinek elején jár. Márpedig az internet korában ez a generáció máshogy tanul, mint ami korábban megszokott volt.

Magyarul a vezetői engedély megszerzését a fiatalok igényeire kell szabni. A szóban forgó debreceni autós suliban ezt fedezték fel kiváló érzékkel. Innentől kezdve pedig nem voltak rest forradalmasítani mindazt, amit korábban az ember egy autósoktatással foglalkozó intézménytől megszokhatott.

Milyen a KRESZ-oktatás ideális menete 2023-ban?

Optimális esetben biztosít annyi rugalmasságot, hogy a tanuló szabadon eldönthesse, online vagy offline szeretne tanulni. Elvégre a nap mindenkinek csak 24 órából áll, márpedig a jogosítványszerzés mellett ott van az iskola, a munka, a sportolás és a szabadidő, a magánéletről nem is beszélve.

Egy modern autósiskolában ennek megfelelően kellően flexibilis az oktatások menete. Így mindenki a saját időbeosztása szerint tud haladni a KRESZ elsajátításával. Elakadás vagy bárminemű kérdés esetén persze még így is van kihez fordulni.

Idén szeptemberben Debrecen lakosainak pedig arra is megvan a lehetőségük, hogy izgalmas nyereményjátékkal tegyenek rá egy lapáttal a jogsi megszerzésének motivációs fokára. 

Egy debreceni autósiskolában nyereményjátékkal ünneplik a szeptembert

Az apropó nem más, mint a szeptemberi tanévkezdés, ami sokak életében jelent egyet a jogosítványszerzés kezdetével. Hajdú-Bihar vármegye fiatalokra szabott autósiskolájában pedig nyerni is lehet, ha valaki szeptember 30-ig jelentkezik KRESZ-tanfolyamra.

Hogy pontosan micsodát? Egy Apple Watch okosórát, 6 hónapon át havi egy páros Cinema City mozijegyet, vagy egy bérletet a 2024-es Campus Fesztiválra! Azon túl persze, hogy hónapokon belül már jogosítvánnyal a kézben autózhat minden sikeresen vizsgázó tanuló.

Hogy melyik a szóban forgó autósiskola és miként lehet részt venni a nyereményjátékon? A részletekért a Neon Autósiskola weboldalát érdemes felkeresni.

-Szponzorált tartalom-

Ez is érdekelhet