Debreceni doktornő által kifejlesztett diétás élelmiszer kapott rangos elismerést

Dr. G. Kiss Orsolya által végzett fejlesztések inspirálták azt a diétás élelmiszert, amely a napokban elnyerte a Superior Taste Award-ot az International Taste Institute által.

Az elismerést Brüsszelben szavazták meg a dots diet márkájú kiemelkedően ízletes táplálkozási újdonságnak.

A Superior Taste Award olyan presztízzsel járó elismerés, amely az ízletes és minőségi ételek számára adományozható.

Mi is az a dots diet?

A dots diet diétás élelmiszer kifejezetten azoknak szól, akik odafigyelnek egészségükre és szeretnék változatos és finom ételekkel kiegészíteni étrendjüket. A termékek kimagaslóan magas rost tartalmukkal segítenek fenntartani az egészséges életmódot, miközben fogyasztóinknak nem kell lemondaniuk az ízletes ételekről.

A Dots 100% tejmentes sós és édes shake-jei és vitaminitala megoldást jelenthet egy- egy étkezés helyettesítésére. Tizenkét éven aluliaknak nem ajánlott a fogyasztása, de adható a túlsúllyal küzdő tizenkét év alatti gyerekeknek is. 100 százalék vegán, vitaminokkal és rostokkal.

Büszkén mondhatom el, hogy a Dots diet brand egy maximálisan magyar termékcsalád, amely magyar szellemi tőkéből, magyarországi gyártással jött létre – nyilatkozta egy korábbi cikkben a debreceni doktornő.

Dr. G. Kiss Orsolya orvos, háziorvos, klinikai farmakológus, táplálkozástudományi szakember. Fő érdeklődési területem a hatóanyagkutatás.

Ez is érdekelhet