Debreceni sikerek a Dance Stars 2024-en

A horvátországi Porec városa volt a helyszíne a Dance Stars 2024 Világbajnokságnak, ahol a tegnapi nap igazán emlékezetesre sikerült a magyar táncosok számára. Az eseményről ezek a szavak jutnak eszünkbe: fantasztikus, lenyűgöző és lélekemelő. A magyar csapat kiemelkedő teljesítményt nyújtott és számos díjat hozott haza.

Aranyérmesek:

Takács Szofi – Mini Kategória

Takács Szofi a Mini kategóriában három koreográfiával is világbajnoki címet szerzett. Az „Icon”, „Queen” és „Not about Angels” című koreográfiák mind aranyérmet hoztak számára. Bár a „Kaméleon” és a „Queen” egy kategóriában indultak, így csak az egyik számíthatott helyezésre, a „Kaméleon” mégis bemutatkozhatott a Junior Gálában, ami hatalmas élmény és megtiszteltetés volt. A sikerhez vezető utat a koreográfusok, Lilla Verdes és Bedő-Török Eszti munkája segítette.

Bronzérmesek:

Last Breath – Csapatverseny

A Last Breath nevű csapat harmadik helyezést ért el a világbajnokságon. A csapat tagjai: Galla Regina, Boda Beáta, Bereczki Lea, Boda Boglárka és Boda Bianka. Az ő koreográfiájuk Zsófia Hamecz vezetésével készült.

További Kiemelkedő Eredmények:

Boda Bianka – Me and the Devil

Boda Bianka a saját koreográfiájával, a „Me and the Devil” című produkcióval a 9. helyet szerezte meg.

Bereczki Lea

Bereczki Lea is nagyszerűen helyt állt egy nagyon erős mezőnyben. Az ő koreográfiája szintén Lilla Verdes munkáját dicséri.

Az elért eredmények mögött rengeteg munka, kitartás, alázat és szeretet áll. Szívből gratulálunk minden résztvevőnek! — írta a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület a Facebook-oldalukon.

Ez is érdekelhet