Elindult a Debreceni Páros gasztro rovatunk

Első adásunkban a Salad Box ajánlatait kóstoltuk meg. Leveseket, salátákat, különböző desszerteket és helyben készült gyümölcsitalokat fogyasztottunk.

A debreceni Salad Box üzletet 2017 januárjában nyitotta egy fiatal házaspár, akik szerettek volna valami hiánypótlót hozni Debrecenbe. Minden korosztálynak szívesen ajánlják ételeiket, különösen azoknak, akik unják már a szokványos gyorsételeket. Kínálatukban mindenki talál kedvére valót, csak egyszer kell kipróbálni, utána biztos pont lesz a Salad Box a heti menüben.
-Írják ők saját magukról, amivel maximálisan egyet tudunk érteni tapasztalataink alapján!-

A saláta ritkán az első gondolat az ételrendelések során… mindaddig amíg meg nem kóstoljátok a Salad Box finomságait. A környezettudatos csomagolás mellett az étterem nagy hangsúlyt fektet a frissességre, az ízek harmóniájára és nem utolsó sorban az adagok méretére. Ráadásul most jelent meg egy újdonság, a Home Office saláta, amit meg is kóstoltunk. Amennyiben kíváncsiak vagytok, mindenképpen nézzétek meg a videót, és próbáljátok ki ti is!
Rendelni tudtok a Wolton, a VisitMe-n, a Menü24.hu-n, és a Netpincéren. Valamint hamarosan elindul a saját weboldaluk is.
Jó szórakozást! Kellemes gasztro kalandot!

 

Ez is érdekelhet