Gasztronómiai élmény Debrecen szívében

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, ízkánaán, Palya Bea és júniusi erdőillat lesz Debrecenben: június 14. és 16. között az ország legkiválóbb éttermei és séfjei gyűlnek össze a 8. Debrecziner Gourmet-n, hogy megmutassák, hol tart ma a gasztronómia csúcsa Magyarországon.

A Stílusos Vidéki Éttermiség és Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként sztárséfek is bemutatkoznak. Legyen szó akár fine diningéttermekről, bisztrókról vagy food truckokról, biztosak lehetünk benne, hogy folyamatosan új utakat keresve, kreatív módon készítik el fogásaikat.

Ebben az évben is a fesztivál teljesen készpénzmentes lesz, megkönnyítve ezzel a látogatók számára a vásárlást és az élmények zavartalan élvezetét. A vendégek kizárólag bankkártyával, illetve érintéses fizetési megoldásokkal tudnak majd fizetni a helyszínen.

2024-ben minden kiállítónk szabadjára engedheti fantáziáját, és megcsillogtathatja kreativitását, ugyanis ezúttal a tűz, a víz, a levegő és a föld, vagyis a 4 alapelem kerül terítékre.

Az elemekhez számos motívum, szín, állat, vagy akár az évszakok váltakozása is kapcsolódhat, így a hatalmas kreatív szabadság olyan lehetőséget ad a séfek kezébe, amin keresztül egyedülálló módon mutathatják be ételkölteményeiket.

Ez is érdekelhet