Három napon át ismét Zamat Fesztivál a Nagyerdőn

A Debreczeni ZAMAT Fesztivál 2022-ben tizenegyedik alkalommal várja vendégeit.A központi elem ezúttal is is a debreceni páros lesz. A rendezvény részletes programjáról sajtótájékoztatón számoltak be, ahol Puskás István alpolgármester is részt vett. 

A szervezők a hétvégén számos gasztronómiai és kulturális programokkal várják a látogatókat.

Itt lesz többek között Bíró Lajos, Bernáth József, Gáspár Bea, Jókuti „világevő” András, Liptai Claudia & Pataki Ádám, Ördög Nóra & Nánási Pál, Steiner Kristóf & Nimrod Dagan, Szabi a pék és Wolf András, házigazdánk idén is: Sass Dani lesz!

A hangulatról olyan fellépők gondoskodnak, mint a Bohemian Betyars, a Bagossy Brothers Company, Szikora Róbert és az R-GO, valamint egy fergeteges Elvis-show-t hoz az Ed Philips and the Memphis Patrol.

A gyerekekről sem  feledkeztek meg a szervezők, nekik is számtalan programmal készültek – ingyenes gyerekjátékok, családi élménypark és a partnerek által biztosított programok várják a legkisebbeket.

A finom falatokról a környék legjobb éttermei, az italokról pedig többek között az ország neves pálinkaházai gondoskodnak majd.

A színes programkínálat része a pénteki szakmai konferencia, ahol az élelmiszeripar és vendéglátóipar jövőképe kerül górcső alá.Péntektől fergeteges hangulattal, számtalan kiállítóval és programmal várnak minden  érdeklődőt a Nagyerdei Stadionnál.

További információ itt.

Fotó: Miskolczi János

Ez is érdekelhet