Hatalmas értékű élelmiszer adomány érkezett a rászorulóknak

A Master Good cégcsoport 20 millió forint értékben adott át hústermékeket tartalmazó adománycsomagokat a Debreceni Karitatív Testületnek 2021. november 23-án.

A Master Good cégcsoport a múlt évben is jelentős mennyiségű hústermék-adománnyal segítette a debreceni rászorulókat, amit idén megduplázott. Továbbá a város gazdasági szereplői a társadalmi felelősségvállalás keretében feladatuknak érzik a rászoruló, illetve bajba jutott emberek támogatását. .” – hangsúlyozta Papp László.

A csomagokat, melyek Master Good baromfihúst, valamint Füstli virslitermékeket tartalmaznak, 4.500 rászoruló család, illetve idős polgár számára állították össze. A cégcsoport egész évben aktívan támogatja elsősorban a gyermekek étkeztetését, valamint hátrányos helyzetű családokat és fogyatékkal élőket. A cég tulajdonosai – idősebb Bárány László, Bárány László és Bárány Péter – több mint kétezer dolgozójukat évente kétszer is támogatják élelmiszer csomagokkal. Ennek megerősítését szolgálja a Bárány Család a Családokért Alapítvány megalapítása 2021-ben.Továbbá magánvagyonukból a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola tehetségeit támogatják: évente 3 tehetséget, fejenként 1 millió forinttal.

Felajánlásunkkal karácsony előtt szeretnének hozzájárulni azoknak a rászoruló családoknak a segítéséhez, melyek nehéz helyzetben vannak és támogatásra szorulnak.” – mesélte idősebb Bárány László.

Ez is érdekelhet