Indul a játékvezetői tanfolyam, még lehet jelentkezni

Hamarosan elindul a labdarúgó játékvezetői tanfolyam, a jelentkezési határidő február 13.

Berettyán Péter, debreceni, korábbi FIFA kerettag játékvezető asszisztens
Berettyán Péter, debreceni, korábbi FIFA kerettag játékvezető asszisztens

Ragadd meg az alkalmat!

Akár Kassai Viktor, Solymosi Péter, vagy a debreceni Berettyán Péter nyomdokaiba is léphetnek azok, akik sikeresen elvégzik az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Játékvezetői Bizottság 2022. február 14-én induló játékvezetői tanfolyamát. Természetesen minden játékvezetői karrier az alapfokú játékvezetői tanfolyam elvégzésével kezdődik, utána viszont már a sikeres teljesítők kvalitásai határozzák meg, hogy mennyire messze juthatnak el a labdarúgás világának speciális szakmájában.

A koronavírus járvány miatt távoktatásban, online környezetben indul a tanfolyam elméleti képzése. A 65 órás tanfolyamra a jatekvezetoleszek.hu weboldalon van lehetőség jelentkezni.

A részvételhez betöltött 14 éves életkor, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány és érvényes sportorvosi igazolás szükséges. Nappali tagozatos hallgatók számára 10160 forint, felnőtteknek pedig 12700 forint a képzés díja.

Solymosi Péter, a legtöbb (331) NB I-es mérkőzést dirigáló játékvezető
Solymosi Péter, a legtöbb (331) NB I-es mérkőzést dirigáló játékvezető

 

Építs karriert, légy te is játékvezető!

A tanfolyam befejezéseként a hallgatók záróvizsgát tehetnek és Alapfokú játékvezetői diplomát kaphatnak a sikeres teljesítés esetén. Ezzel lehetőségük nyílik az MLSZ által szervezett futball mérkőzéseken részt venni játékvezetőként, vagy játékvezető asszisztensként.

Az MLSZ Játékvezető Bizottsága Hajdú-Bihar egész területéről várja a labdarúgás után érdeklődők jelentkezését. A betöltött 14 éves kor felett az urak mellett ugyanúgy várjuk a hölgyek részvételét is a képzésen.

Jelentkezés: jatekvezetoleszek.hu

A tanfolyammal kapcsolatos további részletekért érdeklődni lehet Kovács Ádám toborzásért felelős személynél a [email protected] email címen.

Ez is érdekelhet