Ingyenes közgazdasági konferencia a Debreceni Egyetemen

Az idei évben a mesterséges intelligencia és a digitalizáció az üzleti életben témával rendeznek rangos konferenciát a Debreceni Egyetemen.

A Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Bizottsága (MKT IB) a  a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán szervezi meg a Fiatal Közgazdászok Országos Találkozóját (FIKOT). Az október 13-án megtartott eseményen a mesterséges intelligencia és a digitalizáció a fő téma.

Ingyenes közgazdasági konferencia a Debreceni Egyetemen

Az egész napos eseményen részt vesz az MKT IB és a Debreceni Egyetem képviselőin kívül Hegedűs Éva a Gráni Banktól, Szombati Anikó a Magyar Nemzeti Banktól, Bánkuty-Balogh Lilla a NJE MNB Intézettől, Csáky Attila az Unicredit Banktól, Pintér Éva Budapesti Corvinus Egyetemtől, Ábrahám László a Sensiriontől, Bakó Mihály a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól, Kulcsár István Róbert a Shoprentertől, Kovács István az EDC Debrecentől és Riczu Péter a KITE-től.

Az eseményen való részvétel díjmentes, viszont előzetes regisztráció szükséges, az ezen a linken található űrlapon. Ennek határideje 2023. október 10, kedd!

Az eseményről további részletek megtalálhatók a FIKOT weboldalán, valamint a rendezvény Facebook eseményénél.

Érdekesség, hogy ugyan ebben az időpontban, a Debreceni Egyetem Informatikai Kara tart hasonló témakörben (digitalizáció és adatelemzés) térítésmentesen workshopot kisvállalkozóknak.

    Ez is érdekelhet