Ismét változik a forgalmi rend a Segner téren

A Tócóskert felőli oldalban a Kishegyesi út – Segner tér behajtó ág közötti szakasz, valamint a Segner térre behajtó ág marására kerül sor 2023. szeptember 30-án (szombaton) 06.30 órától várhatóan 15.00 óráig.

A Tócóskert felőli oldalban a buszmegálló melletti külső egyenes sávot lezárják. A forgalom a belső egyenes és balra kanyarodó sávban folyamatosan biztosított lesz.

A munkavégzés ideje alatt a Kishegyesi útról a Segner térre jobbra kanyarodás, a Pesti utcáról az egyenesen haladás, valamint a Kishegyesi útról a balra kanyarodás egy sávon lesz biztosítva.

A kivitelezés ideje alatt a Segner tér – Kishegyesi út csomópontban jelzőőrös forgalomirányítás lesz.

2023. október 2-án (hétfőn) 08.00 órától a Tócóskert felőli oldalban a Kishegyesi út – Segner téri behajtó ág közötti szakasza, valamint a Segner térre behajtó ág kiegyenlítő aszfaltozására kerül sor. A kiegyenlítő réteg sávonkénti terítését követően az érintett sávokat a forgalomnak visszaadják. Ezután a Tócókert felőli oldalban a buszmegálló melletti külső egyenes sáv aszfaltozására kerül sor a Kishegyesi út külső jobbra kanyarodó sávjának a felétől.

A munkavégzés ideje alatt a Kishegyesi útról Segner térre jobbra kanyarodás, a Pesti utcáról az egyenesen haladás, valamint a Kishegyesi útról a balra kanyarodás egy sávon lesz biztosítva. A Segner téren a Tócóskert oldalában a forgalom a belső egyenes és balra kanyarodó sávban folyamatosan biztosított lesz.

A DKV Zrt. érintett járatai 09.00 és 12.00 óra között terelő útvonalon fognak közlekedni.

2023. október 3-án (kedden) a 08.00 órától várhatóan 16.00 óráig a Segner tér Tócóskert téri oldalában a belső egyenes és balra kanyarodó sáv aszfaltozására kerül sor.

A kivitelezés ideje alatt a Kishegyesi útról a belső jobbra kanyarodó sáv lezárásra kerül, a Hatvan utcára történő balra kanyarodás megtiltásra kerül, az egyenesen haladás egy forgalmi sávban biztosított lesz.

Kérik az erre közlekedőket, hogy amennyiben a Hatvan utca irányába kívánnak közlekedni, úgy, a Mester utca-Nagy Imre utca, valamint a Széchenyi utca-Tisza István utca irányából kerüljék el ezt az útszakaszt a torlódások mérséklése érdekében!

Ez is érdekelhet