Jelentkezz Te is gladiátornak a DEAC csapatához!

A Debreceni Egyetemi Atlétikai Club amerikai-futball csapata toborzót tart október 17-én 17 órától, vasárnap. A csapat a Debreceni Egyetem Dóczy utcai Sportközpontjának műfüves pályáján várja majd az érdeklődőket.

Forrás: deac.hu
Forrás: deac.hu

 

Azon kívül, hogy a DEAC Gladiators amerikai-futball csapat tagjai a junior bajnokságra készülnek, a másik fontos céljuk a jövőre nézve, hogy bővítsék a sportegyletet még több ügyes és elszánt játékossal.

A tagtoborzóra érkezők teljes betekintést nyerhetnek az amerikai-futball világába. Nemcsak a csapat edzését nézhetik, de még a felszerelésükbe is lesz lehetősük belebújni. Sőt, a klub edzője és a játékosok olyan speciális feladatokkal és gyakorlatokkal készülnek, melyek megfelelnek a különböző testi adottságoknak. Mindezalatt megfigyelik és felmérik a kilátogatók fizikai állapotát és mozgáskoordinációját. Ezért ajánlott sportolásra alkalmas felszerelésben és sportcipőben érkezni az eseményre. 

Minden lelkes jelentkezőt várnak a csapattagok október 17-én új időpontban, így egy órával később, 17 órától nemtől, kortól és testalkattól függetlenül sportolni.

Frissítve.

Ez is érdekelhet