Jelentős a torlódás Debrecen felé az autópályán

A húsvéti hosszú hétvége a kamionstop ellenére is komoly forgalmat hozott az utakon.

Az M3-as autópályán Budapest irányából a szokásosnál nagyobb a forgalom. Polgárnál az autópályán egy érvényben lévő terelés miatt nagyobb forgalmi torlódás alakult ki, nagyjából 2 kilométer hosszú a kocsisor Debrecen felé, ezért itt türelmesen kell várniuk az autósoknak.

Emelkednek az autópálya díjai 2021-től
Forrás: Google Streetview

Egy munkavégzés miatt az M3-as autópályán a polgári csomópontot és a 183-as km-nél lévő Görbeházi benzinkutas pihenőhelyet is lezárták, emiatt itt nincs lehetőség útközben tankolni. Csak jóval előtte, a 106-os kilométernél Rekettyés pihenőhelynél, illetve a 142-es kilométernél a Geleji pihenőhelynél van működő töltőállomás.

Az M35-ös autópálya és az M3-as autópálya 175-ös kilométerénél lévő polgári csomópont között egy új forgalmi terelést építettek ki a szakemberek, emiatt a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták. A Budapest felé vezető oldalon, a 184-es km és a 172-es km között irányonként egy-egy sáv járható.

A húsvéti munkaszüneti napokon, így március 29-én és 31-én, valamint április 1-jén kamionstop lépett életbe, így 06:00-tól 22:00-ig nem közlekedhetnek nehéz-tehergépjárművek.

Ez is érdekelhet