Jogosítvány: Már csak 2 napod maradt megnyerni az 50 000 Ft kedvezményt

Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy 2024. áprilisában a Neon Autósiskola elindította a Nagy Jogosítványfelmérést a debreceni lakosok körében.

Soma, az autósiskola alapítója hisz abban, hogy az oktatás folyamatos fejlesztése kulcsfontosságú.

„Célunk, hogy a diákjaink a lehető legjobb képzést kapják. Éppen ezért indítottuk el ezt a felmérést, hogy meghallgassuk, mit gondolnak az emberek – mi működik jól, és hol van szükség változtatásra.”

A felmérés kitöltése mindössze öt percet vesz igénybe, de hosszú távú hatással lehet a vezetői oktatásra. A debreceni Neon Autósiskola nem csupán a véleményeteket kéri, hanem cselekedni is kész azok alapján.

De ez még nem minden! A felmérés kitöltésével nem csak a jövőbeli vezetők sikeréhez járulsz hozzá, hanem értékes kedvezményeket is nyerhetsz:

2 értékes nyereményt már kisorsoltak a résztvevőknek. Ha ezekről lemaradtál, ne bánkódj, még van lehetőséged!

Hiszen, ha az első 500 kitöltő között vagy, lehetőséged nyílik a legnagyobb, 50 000 Ft értékű kedvezmény megnyerésére a vezetési órák árából. Emellett a megvásárolt KRESZ-csomagodat ingyenesen felfejlesztik a 78 000 Ft értékű Arany VIP KRESZ-csomagra.

A Nagy Jogosítványfelmérés azonban véget ér április 30-a 23:00 órakor. Így, ha részt szeretnél venni a sorsoláson, akkor sietned kell, hiszen már csak néhány napod-órád van elmondani a véleményedet.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy megnyerd az értékes nyeremények egyikét! Van rá 5 perced? Töltsd ki a kérdőívet most a Neon Autósiskola – Nagy Jogosítványfelmérés oldalon!

Tegyünk együtt a jövő vezetőinek sikeréért – a Te támogatásoddal.

-Szponzorált tartalom-

Ez is érdekelhet