Jön a hatodik Csendes Csütörtök a Nagyerdőn – a héten egy pécsi tehetség érkezik

Elcsendesült a Campus Fesztivál, de a zene hamar visszatér a Nagyerdőre, ugyanis a Nagyerdei Víztorony Csendes Csütörtök nevű eseménysorozatának hatodik alkalma ismét egy fantasztikus zenészt mutat be a közönségnek: a pécsi Mehringer Marci ad ingyenes koncertet július 28-án. 

 

A húszéves srácot az X-Faktorban ismerhette meg az ország, ahol ByeAlex mentorálásával sokáig eljutott a fiatal baranyai zenész: végül a negyedik helyen végzett a tizedik évadban.

 

Sokan nem tudják, de Marcinak a tévés szereplések előtt már zenekara is volt Pécsen, most azonban a televíziós szerephez hasonlóan, egyedül érkezik Debrecenbe, hogy bemutassa saját dalait és kedvenc előadói szerzeményeit. Saját alkotásai közül már kettő is megjelent kislemezként: a Késő már, valamint a Jéghidegen.

 

Késő már a Gold Records YouTube csatornáján:

 

Jéghidegen Marci saját csatornáján:

 

 

A fiatal tehetséget azonban nem csak a videómegosztón, hanem a Facebookon is érdemes követni: https://www.facebook.com/marcimehringer

 

Az, hogy nagy út előtt áll, nem is kérdéses. Ennek legújabb bizonyítéka, hogy idén ő nyerte el a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját.

 

Az ingyenes, akusztikus koncert 20 órakor kezdődik. Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/337770758334496

Ez is érdekelhet