Kicsengetés után ismét élménytáborral vár a Zoo Debrecen, ráadásul már német nyelven is!

A Zoo Debrecen az idei nyári szünetben is egyedülálló programot kínál az általános iskolásoknak a 36. alkalommal megrendezett, de számos újdonságot tartogató zootábor keretében, amely immár angol és
német nyelven is elérhető.

A táborozók szakképzett zoopedagógusok útmutatásával vehetnek részt élménypedagógiai és zoopedagógiai foglalkozásokon, és pillanthatnak be a Park kulisszái mögé, amely során életre szóló testközeli élményekkel és emlékekkel gazdagodhatnak a Nagyerdő szívében. Megismerkedhetnek a távoli vidékek egzotikus állatainak viselkedéseivel, életmódjával és takarmányozásával, valamint a napi állatkerti munkálatokkal és a botanikai gyűjtemény különlegességeivel. A hétfőtől péntekig tartó és napi háromszori étkezést magában foglaló gazdag napközis programon mindemellett csapatépítő játékokon, kézműves foglalkozáson, kincskeresésen, bátorságpróbán is részt vehetnek, de a felelős állattartással kapcsolatosan is bővíthetik eddigi tudásukat. Különleges programelemként kiránduláson vehetnek részt, a tábor méltó zárásaként pedig a Vidámpark játékgépei gondoskodnak majd gondtalan szórakozásukról.
Az idei magyar nyelvű zootábor díja 55.000 Ft/fő/turnus, az angol és német nyelvűé 69.000 Ft/fő/turnus. Az elmúlt évek hagyományához híven a testvérek 10%-os kedvezménnyel vehetnek részt, jelentkezni pedig kizárólag a zootábor online regisztrációs felületén lehet. További információk a Park honlapján olvashatók.

Ez is érdekelhet