Kiderült, hogy hol lesz az új traffibox Debrecenben

Az önkormányzat a Fészek Lakóparkban élők részvételével zajló szavazás eredményeként hozta meg döntését a Tócópart utcán való traffibox elhelyezéséről. Az erre vonatkozó tájékoztató levelet minden lakóparkban élő postaládájába eljuttatták, így minden érintett ezt megkapta és véleményt nyilvánított. A szavazáshoz online platformot biztosítottak az azonosító segítségével, így minden jogosult részt vehetett a döntéshozatalban.

Az eredményt Széles Diána Facebook-oldalán tette közzé. A bejegyzésében jelezte, hogy az önkormányzat a lakók preferenciái alapján fog cselekedni és ennek megfelelően a Tócópart utcára traffibox kerül kihelyezésre.

Kedves Fészek Lakóparkiak!

Tegnap este lezárult a szavazás a traffibox kihelyezésével kapcsolatban, ami a képen látható eredménnyel zárult. Így az Önök döntésének megfelelően a Tócópart utcán traffiboxot fog kihelyezni az önkormányzat.

Az eredménynek megfelelően a traffibox megrendelését elindítjuk. A beszerzési eljárással párhuzamosan a tervezést és az engedélyezést is megkezdjük. Ezen eljárásokat, melyek lefuttatása több hétbe kerül, az önkormányzat bonyolítja, valamint a költségeket is az önkormányzat állja. A traffibox az üzembe helyezést követően a rendőrség kezelésében és ellenőrzése alatt fog működni.

Köszönöm mindenkinek a döntésben való részvételt! Kérem vigyázzanak egymásra, tartsák be a közlekedési szabályokat! – nyilatkozta.

Ez is érdekelhet