Kihagyott ziccer a kéziseknél

A DVSC Schaeffler kézilabdázói az Alba Fehérvárt fogadta péntek este a Hódosban. A félidőben még hárommal vezetett a Loki, a második játékrészben megszaporodott hibák azonban megbosszulták magukat és 27-31-es vereség lett a vége.

Védésre készül az ifisták kapusa, Torda Vanessa (fotó: DVSC Kézilabda Akadémia)

A találkozó előtt a serdülők a Kisvárdát magabiztosan verték 34-20-ra, majd az ificsapat is legyőzte a váradiakat, 30-23 arányban. Aztán 17 órától a felnőtteké volt a főszerep. Fej-fej melletti csata zajlott a pályán, azonban az Alba nem vesztett lendületéből. Kihasználták a debreceniek gyenge kapusteljesítményét és szervezetlen védelmét. Hiába a 18-15-ös félidő, Tóvizi Petra üres kapura fölédobott labdája és Jelena Despotovic tiszta ziccerből jócskán elhibázott kísérlete sajnos hűen mintázta az estét. A széksefehérváriak vitték haza a két pontot – megérdemelten.

DVSC-SCHAEFFLER–ALBA FEHÉRVÁR KC 27–31 (18–15)

DVSC: Csapó Kyra – Bánfai 1, KOVÁCS ANNA 9 (6), VÁMOS P. 6, Bordás 1,Deszpotovics 3, VANTARA-KELEMEN 4Csere: Giegerich (kapus), Tóvizi 3, Hornyák D., Petrus.
Edző: Köstner Vilmos

FEHÉRVÁRPijevic – TÖPFNER 4, AFENTALER 5, TRISCSUK 9 (4), Bardi 5,GERHÁTH 4, Szarka A. 1Csere: DÁNYI (kapus), Boldizsár, Varga E. 1, Besszer, Temes 2.
EdzőJózsa Krisztián

Ez is érdekelhet