Kitüntetésben részesült a DEAC

A Sportegyesületek Országos Szövetsége kitüntetésben részesítette, kiemelkedő közösségteremtő munkájáért a DEAC-ot.

A Magyar Sport Házában zajlott le a közgyűlés, ahol a beszámolók és a programok elfogadása után a Sportegyesületek Országos Szövetséget kitüntetéseket adott át. A plakettet az egyesület elnöke, dr. Jávor András és ügyvezetője, Lóczi Lászlóné Kovács Marianna személyesen vették át dr. Deutsch Tamástól, a SOSZ elnökétől.

 

Jávor András elárulta, hogy a sportegyesület nem tagja a SOSZ-nak és éppen ezért hatalmas megtiszteltetés volt számukra, hogy kitüntetésben részesítették őket. Továbbá ilyen jellegű díjat csupán két egyesületnek osztottak ki és az egyik közülük a DEAC.

Mindez azt bizonyítja, hogy jó munkát végeznek, amit mások is értékelnek, valamint törekednek a folyamatos gyarapodásra és, hogy mindent megtegyenek a jövőben a szakosztályaik sportolóiért.

A DEAC elnöke azt is kijelentette, hogy azt tervezik, hogy a jövőben tagjai legyenek a szervezetnek, mivel szeretnének mindabban osztozni az amit a SOSZ képvisel.

Lóczi Lászlóné hozzátette még azt is, hogy a DEAC rengeteg lehetőséget kíván a sportolni vágyó egyetemistáknak, amit szintén kiemeltek a közgyűlésen.

 

A klub ügyvezetője, Deutch Tamás még azt is kiemelte, hogy nemcsak a verseny-, hanem a szabadidősportra is nagy hangsúlyt fektetnek. A DEAC kiemelt helyet foglal a Debrecen városának és annak régiójának a sportéletében, valamint a szabadidő szakosztályához az egyetemi polgárok és helyi lakosok is nagy számban csatlakoznak.

 

Ez is érdekelhet