Könyvbemutató – Hamarosan elérhető Vámosi Kira debreceni írónő legújabb könyve

Vámosi Kira, a fiatal írónő harmadik könyvével egyfajta helyzetjelentést ad nekünk korunk társkeresési problémáiról. A (Ne) Álljunk párba! – a legrosszabb online ismerkedő személyiségtípusok szakít a megszokott regényformával, kézikönyvszerű logikával működik.

A párkapcsolati szál által bemutatja azokat a randi-személyiségtípusokat, akikkel találkozhatunk az online ismerkedési térben.

A debreceni írónő a tömeges szingliség lehetséges okait boncolgatja könyvében, illetve feltárja az online társkeresők legsötétebb bugyrait. Ez az alkotás tabuk nélkül, nyersen és kérlelhetetlenül őszintén mutatja meg a valóságot férfi és női szemszögből egyaránt.

A (Ne) Álljunk párba! című regény hosszú kutatómunka gyümölcse. Vámosi Kira ötezer ember randiélményei nyomán írta meg könyvét. A borítón Szarvas Andrea, a Miss World Hungary 2018-as királynőjét, és Esztergályos Patrik, az Exatlon férfi bajnokát láthatjuk.

A regény a 93. Ünnepi Könyvhéten jelenik meg, azaz június 9-től már elérhető. Az írónővel a Könyvhét legfőbb rendezvényhelyszínén, Budapesten a Vörösmarty téren találkozhatnak az olvasók. Az „Imádom a Könyveket” standnál Vámosi Kira június 11-én 13 órától dedikálja alkotásait. 

A (Ne) Álljunk párba! – a legrosszabb online ismerkedő személyiségtípusok jelenleg előrendelhető a Mogul Kiadó webáruházában:

https://shop.konyvmogul.hu/vamosi-kira-ne-alljunk-parba-konyv

 

Biró Kincső

 

 

 

 

Ez is érdekelhet