Kudor Kitti első győzelme

A DVSC Schaeffler kézisei legyőzték a Kisvárda csapatát péntek este a Hódosban. A lányok a Móvár elleni diadal után folytatták tehát „javító” szériájukat. Kudor Kitti megszerezte első győzelmét a gárda karmestereként.

A Kudor-csapat

Vasárnap még a bérmegvonástól tartó, Köstner Vilmos-vezette alakulat az óváriak meglepetéscsapata ellen lépett pályára. Egy félidő „lelkes hátrány” után megfordították a meccset és a vártnál jóval könnyebb győzelmet arattak Tóvizi Petráék, s rég nem látott magabiztos kézilabdával hozták el a két pontot. A Loki hőse Csapó Kyra volt a kapuban, aki a KKC ellen folytatta brilliáns hálóőri munkáját- immár Kudor Kitti vezetőedzői irányítása alatt.

Az első félidőben nehezen érkeztek a gólok. Harminc percig az is kérdéses volt, hogy szünetre meglesz e a 10 gól valamelyik csapatnak. A Vasutas kettővel meg is ugrotta a kétszámjegyű találatszámot, s 12-10-re vezetett félóra játék után. A második felvonás már könnyedebbre sikerült Jeca Despotovicéknak. A montenegrói rátalált régi önmagára, s figyelme piros-fehér-taktikára összpontosult. A hazai háló előtt Csapó Kyra lazán védte a várdai ziccereket, a hajrára pedig el is dőlt a két pont sorsa. A DVSC Schaeffler 25-21-re győzött.

Ez is érdekelhet