Leváltották Kondás Elemért, megvan a DVSC új vezetőedzője

A DVSC a mai napon bejelentette Kondás Elemér távozását a csapat vezetőedzői posztjáról, egyben megérkezett utódja.

Leváltották Kondás Elemért, megvna a DVSC új vezetőedzője
A DVSC vezetősége és új edzői

Az idei mérkőzéseken elsőnek sikerlt legyőzni a Siófok csapatát, azonban a 2-1-es eredmény jelezte, hogy valami nincs rendben. Ezt követően jött idegenben a Szolnak, majd hétfőn hazai pályán a Gyirmót elleni vereség. Ezzel együtt pedig a múlt héten Bódi Ádám helyett Dzsudzsák Balázs vette át a csapatkapitányi szerepet.

Február 16-án délelőtt pedig a Loki vezetése hivatalosan is bejelentette, hogy Kondás Elemér távozik a vezetőedzői posztről. A helyére a Huszti Szabolcs és Toldi Gábor páros érkezett.

Szabó Péter, a DVSC Futball Zrt. elnöke elmondta, hogy az elmúlt időszakban úgy érezték, hogy hiányzik az a fejlődés, amellyel a DVSC ütőképes csapattá válhatna a következő évben az NB I-ben, ezért döntöttek Kondás Elemér menezsztése mellett.

Leváltották Kondás Elemért, megvna a DVSC új vezetőedzője
Huszti Szabolcs

Tőzsér Dániel, a DVSC Sportigazgatója mutatta be a két új edzőt. Huszti Szabolcs 2020-ban a Mol Fehérvár FC-nél fejezte be az aktív játékosi karrierjét, 51-szeres válogatott, nemzetközi karrierrel a háta mögött. Toldi Gábor szintén Székesfehérvárról érkezett, a Mol Fehérvár II (NB III) vezetőedzőjének munkáját segítette.

A fiatalnak tekinthető edzőpáros jó időben ült le az NB II-es DVSC kispadjára, hiszen 24 forduló után a Loki 51 ponttal, 5 pont előnnyel vezeti a bajnokságot, a hátralévő fordulókban lehetőséget kapnak növelni az előnyt, illetve megkezdeni az építkezést a 2021/2022-es bajnoki idényre, amelyet a DVSC szeretne az NB I-ben megkezdeni.

Forrás: DVSC.hu

Ez is érdekelhet