Megható levelet kapott az Országos Mentőszolgálat

forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook oldala

A mai napon az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook oldalán egy poszt formájában osztotta meg azt az üzenetet, melyet egy hálás Debreceni házaspár írt nekik.

A levél írói egy debreceni asztmás kisfiú szülei egy szívet melengető levélben köszönték meg a helyi mentősök munkáját és segítségét, melyet sajnos már nem az első alkalommal kellett kérniük.

Ismét végtelen kedvességet, profizmust, higgadt, mégis gyors cselekvést tapasztalhattunk mind a diszpécser, mind a mentőautó személyzete, mind a doktornő részéről, aki külön autóval érkezett. Nagyon sajnálom, hogy nem tudjuk a nevét sem, de ezerszer is köszönetünket és hálánkat szeretnénk kifejezni, hogy rendszeresen ilyen emberekkel találkozhatunk.” – taglalták G-Z Kristóf szülei hálalevelükben.

Nem csak a mentőszolgálatot hatotta meg a beküldött szöveg, de még a poszt olvasóit is, akik kommentjeikkel fejezték ki csodálatukat és hálájukat az elhivatott segítők iránt.

A poszt legvégén feltüntetett #veddészreamentőt címkével pedig arra hívják fel a lakosok figyelmét, hogy legyenek figyelemmel a mentősökre, és segítsék a munkájukat, hogy ilyen gyors és profin végezhessék azt.

Ez is érdekelhet