Megválasztották az ország burgerét

Több mint 80 versenyző az ország különböző helyeiről 4 kategóriában mutathatta meg, hogyan is kell egy ízes és szaftos burgert letteni az asztalra.

A burgerek a Hortobágyi Angus húspogácsáiból készültek, amelyeket előre fűszerezetten kaptak a versenyzők, így már csak a feltétekkel kellett ügyködniük. Az ételkészítők Junior, Amatőr, Freestyle, Csapat és Profi kategóriában csillogtathatták meg tudásukat. A Békás Tó adott otthont a Szaft’N Burgernek.

Profi kategóriában egyik barátunkat is meglátogattuk, a debreceni Minerva Étterem Séfjét Tarsoly Lászlót, aki ezt a gyönyörű és ízekben gazdag hamburgert készítette:

A zsűri csapatban a Grill Akadémia részéről Zákány Dániel mellett, Pataki Péter és Tauber Áron séf, illetve Jancsa Jani is helyet foglalt. Aki Janit nem ismerné, az ország igazi hamburger fanatikusa és a Bamba Marha Burger Bár társtulajdonosa.

Az ország burgerét egy Kiskőrösi Zombori Csongornak készítette el, aki elmondta, hogy nem volt számára újdonság a Hortobágyi Angus, hiszen éttermében is ezt a húspogácsát használja.

A rendezvény ingyenes volt az odalátogatók számára, csak védettségi igazolványhoz kötött.

Ez is érdekelhet