Menetrend.app most már iOS-en is: Új Mérföldkő az Utastájékoztatásban Debrecenben és Szegeden

Az utastájékoztatás és utazástervezés egyre fontosabb terület a közlekedésben. A DKV Zrt. is idén bővítette az ezzel kapcsolatos szolgáltatásait. A már ismert transIT DKV alkalmazás és a Google Térképen elérhető információk mellett most már az iOS felhasználók is hozzáférhetnek a menetrend.app szolgáltatásaihoz. Az alkalmazás nemcsak Debrecen, de Szeged városa számára is fontos fejlesztés.

A Menetrend.app: Több, mint egy alkalmazás

Debrecenben és Szegeden az ingyenesen letölthető menetrend.app segítségével az utasok már nem csak a szokásos megállók időpontjait ismerhetik meg, de valós idejű információkat is kapnak az érkező járatokról. Az alkalmazás GPS alapján mutatja a közeli megállókat és figyelembe veszi a gyaloglási időt is az útvonaltervezés során. Az applikációban egyszerűen és gyorsan követhetők a járatok valós idejű helyzetei.

Az iOS felhasználók számára

A menetrend.app korábban már elérhető volt Android és Huawei eszközökön, de most már az iOS rendszert futtató készülékeken is használható. Így az alkalmazás a népszerű operációs rendszerek szinte teljes körét lefedi, elérve az okostelefon-használók jelentős részét.

Új funkciók és lehetőségek

Az alkalmazás új verziója nem csak az iOS támogatást hozta el. A tervezők több hasznos újítást is bevezettek. Ezek között találjuk a főoldali univerzális keresőt, az aktuális időjárás megjelenítését és az egymáshoz közeli megállók térképen történő jelölését. Az újdonságok hozzájárulnak az utazások hatékonyságához és a felhasználói élmény javításához.

Online jegyvásárlás és hírek

Az alkalmazásban elérhető az online jegy- és bérletvásárlás lehetősége, valamint az aktuális forgalmi hírek is, amelyek segítenek az utazás megtervezésében.

Konklúzió és jövőkép

A menetrend.app iOS-re történő kiterjesztése nem csak a debreceni és szegedi utazóközönségnek, de az egész országban nyújt értéket. A Társaság a továbbiakban is várja a felhasználói visszajelzéseket, hogy az alkalmazás a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassa. Az új fejlesztésekkel és a kiterjesztett platformtámogatással a menetrend.app egyre inkább az utastájékoztatás alapvető eszközévé válik.

forrás: dkv.hu

 
 

    Ez is érdekelhet