Nagyot nőtt az Aldi pályakezdő vezetőinek fizetése

Az Aldi pályakezdő vezetőinek a havi fizetése több mint 1,2 millió forintra emelkedett, mely mellé még egy 3-as BMW is jár.

 

 

Forrás: Aldi.hu

forrás: Aldi.hu

A G7 oldalán található, három évvel ezelőtti cikkük alapján kiderül, hogy akkor az Aldi üzlet regionális értékesítési vezetőinek havi fizetése „csak” bruttó 812 ezer forint volt, amely a gyermektelen munkavállalók esetében 540 ezer forintos nettó bérnek felel meg. Ehhez pedig egy Audi A4-es céges autó formájában juttatási csomag is járt.

 

Feladatkörük nagy felelősséget és munkát tartalmaz, ugyanis ők, a regionális vezetők koordinálják 4-5 bolt üzletmenetét, ők felelnek azért, hogy az elvárt forgalom meglegyen, továbbá akár 150 dolgozó is tartozhat hozzájuk.

Szintén a G7 számolt be a ma megtartott karriereseményről, melyen kiderült, hogy az üzletbe belépő vezetői bér (9 hónapos betanulás után) már bruttó 1,2 millió forint fölé is emelkedhet, valamint az A4-es Audi helyett egy 3-as BMW jár nekik. Ez az bérösszeg 798 ezer forintos nettó fizetést jelent, ami majdnem 3,5-szerese az országos középértéknek. Továbbá annak ellenére, hogy három éve a jelentkezők szakirányú felsőfokú végzettsége alapelvárás volt, ma már ezt is enyhébben kezelik.

Ez is érdekelhet