Nyolcadik alkalommal rendezik meg a „Veled kerek a világ!” családi napot

Május 14-én szombaton, 9 és 14 óra között nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a „Veled kerek a világ!” elnevezésű sport- és családi nap a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola megrendezésében, melynek helyszíne az Oláh Gábor utcai sportcentrum lesz.

A rendezvény célja, hogy a legkisebbek is – szakképzett edzők vezetésével – találkozhassanak a Sportiskolában űzhető sportágakkal, mint például az atlétika, a cselgáncs, a kézi-, a kosár-, a tollaslabda, labdarúgás, vagy éppen a műkorcsolya – mindezt persze a kicsik számára szórakoztató és játékos formában.

Az óvodás és kisiskolás korú gyermekek, szülők és pedagógusok számára a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola színpadi bemutatókkal és ügyességi játékokkal is készül, hogy a nap biztosan aktívan és vidáman teljen.

A március 11-ei sajtótájékoztatón részt vett többek között Makray Balázs, a Debreceni Sportcentrum Kft. stratégiai és sportszakmai igazgatója, aki reménytelien beszélt arról, hogy a világjárvány korlátozásai után végre az elmaradt „Veled kerek a világ!” családinapokat is pótolhatják. Ezen kívül kiemelte:

Mindhárom kiemelt sportakadémia kitelepül majd az eseményre, így a labdarúgást, a kézilabdát és a kosárlabdát is kipróbálhatják a fiatalok. A rendezvényhez ezúttal is kapcsolódik majd egy rajzpályázat: az eseményen résztvevő gyermekek pályamunkáit szakmai zsűri bírálja majd el.

Május 14-én, szombaton várja az érdeklődőket az Oláh Gábor utcai sportcentrum, hogy velük legyen kerek a világ!

Ez is érdekelhet