Debrecenben Hallottam

Ön is várja már a debreceni IKEA-t?

Sokak álma válik azzal valóra ha 2023 első felében megérkezik az IKEA Debrecenbe.Tervezési és Rendelési pont nyitását tervezik. .Az itt dolgozó munkatársak lakberendezési tanácsadással segítik az érdeklődőket, valamint a rendelési folyamat kapcsán is támogatják a vásárlókat.
Forrás: Wikipédia

1943-ban alapította meg Ingvar Kamprad az IKEA-t  egy svédországi kisvárosban, Älmhult-ben. A vállalkozás a kezdetekkor még katalógusból megrendelhető és postai úton szállító szolgálatásként működött. Mára azonban olyan globális lakberendezési márkává nőtt, amely a világ minden táján a megfizethető árakat, a dizájnt és a kényelmet jelenti az embereknek.

Az IKEA áruháza Budapesten, az Örs vezér terén

Az IKEA az első magyarországi áruházát 1990-ben nyitotta meg Budapesten. Jelenleg Budapesten az Örs vezér terén, Soroksáron és Budaörsön van áruháza. Ezek az üzletek elsősorban az ott élők és a környékbeliek igényeit szolgálja ki. Így a debrecenieknek az a lehetőség marad, hogy személyesen felkeresik a boltokat vagy a  kiszállítást választják illetve lehetőség van az árut a Hajdúdorogon lévő átvevőponthoz kérni.

Ez azonban hamarosan megváltozhat. Ugyan is az IKEA Tervezési és Rendelési pont nyitását tervezi Debrecenben 2023. első félévében.

Céljuk, hogy még elérhetőbb legyen a vásárlók számára és segítse őket a szebb hétköznapok megteremtésében a lehető legközelebb az otthonaikhoz.

„Bízunk abban, hogy releváns tanácsokkal tudjuk segíteni az embereket otthonuk, vagy otthonuk egy részének berendezésében, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról, vagy további helyiségekről, melyeket szeretnének bebútorozni. Lakberendezési szakértő kollégáink személyre szabott ötletekkel, megoldásokkal és praktikus tanácsokkal tudják segíteni a vásárlókat abban, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló tereket”

mondta el Szabó Ágnes, a budaörsi IKEA áruházvezetője.

A vásárlók a helyszínen meg is tekinthetik a termékkínálat egyes elemeit, dekorációkat, hogy vethessenek egy pillantást a termékekere, illetve akár megtapinthassák, kipróbálhassák azokat. A Stúdióban lehetőség lesz arra is, hogy vásárlók segítséget kérjenek az online vásárlási folyamatban, és a megrendelt termékeket a legközelebbi Átvételi Pontra, vagy egyenesen otthonukba kérjék házhoz szállítással.

A stúdió megnyitásának előkészületei és a toborzási folyamat már megkezdődött. A lehetséges nyitási dátumról az IKEA tájékoztatni fogja a vásárlókat.

Ön várja már?

Ez is érdekelhet