Önkéntesen zárnak be a McDonald’s éttermek is december 24-én

Zárva lesznek a McDonald’s hazai éttermei is december 24-én, hogy a dolgozók a családjaikkal tölthessék az ünnepi készülődést.

Többek között a debreceni McDonald’s éttermek is bezárnak legkésőbb december 24-én reggel 6 órakor, azok is, amelyek éjjel-nappali üzemmel működnek. Magyarországon két étterem lesz csak nyitva 24-én, a MOM Parkban és az Arena Mallban található McDonald’s-ok, ezek azért maradtak ki a bezárásokból, mert a bevásárlóközpontok előírják számukra a nyitvatartást.

– Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy kollégáink családtagjaik és szeretteik körében, nyugalomban tölthessék a karácsonyi ünnep időszakát. A korábbi évek során már a hazai McDonald’s éttermek többsége zárva tartott december 24-én, de az idei évben franchise-partnereinkkel közösen sikerült azt először megvalósítanunk rendszerszinten, hogy két egység kivételével minden éttermünk zárva lesz” – nyilatkozta Horváth Andrea, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. HR igazgatója.

Debrecenben a Füredi úton, a Kishegyesi úton, a Piac utcán, a Debrecen Plázában és immáron a Monostorpályi úton találhatók McDonald’s éttermek, ezek is zárva tartanak majd szenteste.

Ez is érdekelhet