Rántotta világrekord kísérlet Debrecenben!

Készüljetek, mert a Csibém csapata valami igazán különlegesre készül! Június 21-én reggel 6 órától Debrecen főterén, a Kossuth téren megsütik a világ legnagyobb rántottáját, 75.000 tojásból. Ez az esemény a „Debrecen reggelije” projekt része, és mindenkinek lehetősége lesz részt venni benne, sőt meg is kóstolhatja az óriás rántottát.

Kép forrása: Tranzit-csoport

A „CSIBÉM csapat” célja 75 ezer tojásból, több mint 3,5 tonnás rántotta elkészítése, amit a „Debrecen reggelije” projekt keretében osztanak majd szét. Ehhez egy 3 méter széles és 22 méter hosszú speciális sütőberendezést építettek, amelyben a 75 ezer tojás 4 óra alatt elkészül. Az élelmiszer-biztonsági előírásokat szigorúan betartva a tojásokat a rekordkísérlet hajnalán törik fel egy hűtött térben, hogy a minőség megőrzése biztosított legyen. A sütés során a tojások megfelelő maghőre történő kezelése és annak fenntartása is komoly kihívást jelent.

Programok:

  • 6:00-10:00 – A Rádió1 Balázsék Show kitelepülése: Élő közvetítés és interjúk az eseményről.
  • 7:00-tól – Rántotta kóstoló: Mindenki megkóstolhatja a frissen készült rekordrántottát.
  • 7:00-12:00 – Különleges játékok: Szórakoztató és interaktív játékok várják a kicsiket és nagyokat.
  • 9:00 – Tojásevő verseny: Izgalmas verseny, ahol a leggyorsabb tojásevőket keresik.

Az esemény ideje alatt értékes nyereményeket is lehet nyerni, így nem csak a rántotta, hanem a nyeremények miatt is érdemes részt venni a rendezvényen. A szervezők gondoskodtak arról, hogy a program mindenki számára élvezetes legyen, és igazi fesztiválhangulat várja a látogatókat.

Ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló eseményt, ahol együtt kóstolhatjátok meg Debrecen reggelijét és részt vehettek a világ legnagyobb rántottájának elkészítésében! A rendezvényt a Tranzit-Food Csibém termékcsaládja szervezi.

Ez is érdekelhet